Sylvia Busch Übersetzungen Niederländisch
Sylvia Busch Übersetzungen Niederländisch
Sylvia Busch Übersetzungen
Sylvia Busch Übersetzungen

 

Dipl.-Übersetzerin

Sylvia Busch (BDÜ)

Virchowstraße 20

D-14482 Potsdam

 

buschsylvia@t-online.de

 

Tel.  +49(0)331 7407 668 

oder +49(0)179 995 8851

 

OVER MIJ

Ik ben lid van de Duitse beroepsvereniging ‘Bundesverband der Dolmetscher und Übersetzer’. Tegenwoordig woon en werk ik in de cultuurhistorisch interessante omgeving van Potsdam, te midden van sloten en parken die tot het werelderfgoed van de UNESCO behoren.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Na mijn examen als Diplom-Übersetzerin aan de universiteit Heidelberg heb ik lange tijd in Nederland gewoond en gewerkt. Ruim 20 jaar ben ik als freelancer in de talenrichting NLD actief.

  

Druckversion | Sitemap
© Sylvia Busch Übersetzungen